BejelentésBSE Palóc Farkasok Utánpótlás Sport Egyesület
Hajrá Palóc Farkasok

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Kedves Tanulóim!

Az otthoni testedzéshez a megadott elektronikus felületen (lehetőleg órarendhez igazodóan) ajánlásokat fogtok kapni!

Önállóan kell mozognod, illetve barátoddal, kis csoportokban!

Természetesen a tavaszi friss levegőt kihasználva túrázhatsz, kerékpározhatsz, bármit tehetsz ami sportnak, testedzésnek, mozgásnak elfogadható!

Lényeg a rendszeresség! Minden önálló és későbbiekben általam javasolt mozgásodról nekem visszajelzési kötelezettséged van!
Vezetőinknek is el kell számolnom tevékenységedről, amit én értékelni fogok! (E-napló)

Jó munkát, egészséget, sok mozgást!"
Bizalommal és üdvözlettel:
Dobsonyi László - testnevelő
Külön az oldalsó menükben láthatod az iskoládhoz és az osztályodhoz kapcsolódó otthon elvégezhető feladatokat.
Kérlek, ha elvégezted a kiadott feladatot válaszolj nekem e-mailban, hogy
"Tisztelt Tanár Úr a 2020.március 17. (szerdai) otthoni testnevelés feladatot elvégeztem.
Üdvözlettel: xy"
Figyelem U9-es csapat 2009-2010-es születésű gyerekek:

Edzés

2017. augusztus 16.-án (szerdán) 1:30-18:00-ig edzés a Dózsa György Általános Iskola műfüves pályáján.
Itt ismertetem az éves ütemtervet és az egész éves programot.
Mindenki megjelenésére számítok!BSE Palóc Farkasok Baleset megelőzési Kupa

2016. december 10.-én (szombaton) 09:00 órától került sor a BSE Palóc Farkasok Balesetvédelmi labdarúgó kupára a balassagyarmati Dózsa György  Általános Iskola Sportcsarnokában.

6 csapat részvételével: Nagybátony, Vác VLSE, Érsekvadkert, Mohora, BSE P.F. I., BSE P.F. II. csapata
2 hármas csoportba zajlottak a mérkőzések, majd keresztbejátszással dőltek el a helyezések. A csoport 1. helyezettje a Vác csapata lett, 2. a BSE P.F II., 3. Mohora
A B csoport 1. helyzettje a BSE P.F. I. csapata lett, 2. a Nagybátony csapata, 3. az Érsekvadkert.
Keresztbejátszásban a A csoport első helyezettje a B csoport második helyezettjével játszott: Vác- Nagybátony 4:3
Majd a B csoport első helyezettje az A csoport második helyezettjével játszott: így tehát a két gyarmati csapat játszott: BSE P.F I. - BSE P.F. II 12:0
A következő mérkőzések így alakultak:
V.- VI. helyért:
Mohora - Érsekvadkert 0:5

III. - IV. helyért:

BSE P.F. II. - Nagybátony 2:3
I.- II. helyért:
Vác - BSE P.F. I. 1:1
hétméteresekkel
0:2

A torna helyezései:
1. BSE P.F I. csapata 4 mérkőzés 4 győzelemmel
2. Vác VLSE
3. Nagybátony
4. BSE P.F. II. csapata
5. Érsekvadkert
6. Mohora
Legjobb kapus: Guruz Tamás- Nagybátony
Gólkirály: Tóth Bálint 13 góllal Vác VLSE
Legjobb mezőnyjátékos: Homor Botond -
BSE P.F. I. bajnok csapata: Homor Botond, Varsi Zalán, Gubik Milán, Homor Botond, Bilák Áron, Király Bende, Puruczki Ádám
Edző: Dobsonyi László
Köszönjük a támogatóknak a segítséget,a színvonalas tornáért. Gratulálok kis farkasaim nagyon büszke vagyok Rátok.

Nyergesújfalui Torna

I. helyezést érte el a BSE palóc Farkasok USE csapata.
3 győzelemmel és 1 döntetlennel
9 rúgott góllal és 2 kapott góllal.
Olyan csapatokat utasítottunk magunk mögé, mint: a Vasas, a Gyirmót, a Komárom, Dorog, Tata, Piliscsaba, Nyergesújfalu, Lábatlan.
A torna legjobb mezőnyjátékosa: Homor Botond lett.


Gratulálok kis farkasaim nagyon büszke vagyok rátok!
Így tovább!Egyesületünk 2006-ban alakult, önálló utánpótlás egyesületként, mely szoros együttműködési kapcsolatban áll a BSE felnőtt csapatával a Balassagyarmati Városi Sportegyesülettel.

Célunk elsősorban a gyerekek nevelése, a labdarúgás oktatása, képzése, a különböző korosztályok versenyeztetése. Törekvésünk, hogy Nyugat-Nógrád és Szlovákia Ipoly menti térségének meghatározó labdarúgó központjává tudjunk válni. Az egyesületünkben 250 aktív gyerek labdarúgó vesz részt heti három-, négyszeri rendszerességgel a foglalkozásokon, többségében Balassagyarmat és vonzáskörzetéből, az országhatáron innen és túlról, magyar, szlovákiai vagy roma kisebbségi egyaránt.
Egyesültünk hét csapatot működtet, lefedve ezzel a teljes utánpótlás korosztályt. Az U-19, U-17, U-15, U-13 -as csapataink az országos bajnokságban szerepelnek, ahol évek óta szép eredményeket érnek el. Több bajnoki évben egy-egy arany, ezüst ill. bronz érmet szereztek csapataink.
Az elmúlt években több játékosunk is meghívást kapott a megyei- és régió, valamint a korosztályos Magyar válogatottba, szinte minden évben egy-két játékosunk akadémiai felvételhez jutott. A felnőtt bajnokságban, a tavalyi szezonban számos labdarúgónk mutatkozott be.
Az U-11, U-9, U-7 korosztályú csapataink meghívásos tornák keretében valósítja meg versenyeztetési kötelezettségeit. Mi is rendszeresen szervezünk ilyeket, illetve veszünk részt más rendezvényeken, és Bozsik programos tornákon mindig kimagasló sikereket elérve.
Egész évben eredményesen szerepelve, rengeteg sikerélményt szerezve sok tehetség bontogatja szárnyait közöttünk. Feladatunk a rendszeres sportolás, versenyzés, a testedzés lehetőségeinek és szervezett kereteinek biztosítása mellett a tömegsport mozgalom népszerűsítése, az egészséges életmódra való nevelés, egy jól működő közösségbe való beilleszkedés, valamint a sportolói duális karrier támogatása. Hagyományosan minden évben díjazzuk a legszorgalmasabb, legügyesebb, legtöbbet fejlődő gyermekeinket, akik oklevél és tárgy jutalomban részesülnek.
A BSE Palóc Farkasok UP.SE. edzői stábja és technikai vezetője mind balassagyarmati NB –s játékos múlttal rendelkezik, közülük többen pedagógusok. Valamennyien rendelkeznek a szükséges UEFA licenc végzettséggel, folyamatosan részt vesznek továbbképzéseken. Sportolóink MLSZ regisztrációval, versenyigazolvánnyal rendelkeznek és rendszeres sportorvosi ellenőrzés mellett versenyeznek.
Fő támogatónk Balassagyarmat Város Önkormányzata, aki minden évben szerződésben vállalja az utánpótlás egyesületünk anyagi támogatását, valamint ingyenesen biztosítja a felkészüléshez és versenyeztetéshez nélkülözhetetlen pályafeltételeket. Bevételi forrás az egyesület számára még a gyermekek szülei által fizetett képzési díjak, a különböző labdarúgó programokban való részt vétel után járó MLSZ támogatás, és a TAO pályázati lehetőségek.
Az Országgyűlés által megszavazott, a sport támogatásával összefüggő törvények új lehetőséget kínálnak egyesületünknek a stabilitás megteremtésére. A társasági adókedvezmény bevezetésével olyan pluszforrásokhoz juthattunk, mely nélkülözhetetlen a céljaink megvalósításához. A finanszírozással a magyar sporttevékenységet támogatják,amely sok cég társadalmi- felelőségválallási (CSR) elképzeléseivel összecseng. A vállalkozások, cégek társasági adójából egyesületünket a BSE Palóc Farkasok Utánpótlás Sportegyesületet támogatja, ezáltal hozzásegít bennünket ahhoz, hogy a régió kiemelkedő szereplői legyünk. Infrastrukturális fejlesztéseink következtében megvalósuló beruházásaink a térség minden sportolásra vágyó lakójának aktív lehetőséget fog nyújtani.

Ebben keresünk segítőkész hozzáállást és együttműködést:

BSE Palóc Farkasok UP.SE.

 

 

 

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!